hej

jag tittade på tv-kocken “neger” eller vad hon nu heter, blev så jävla hungrig att jag rusade ned till daglivs och köpte… hud/hår-produkter för 407kr. kan liksom inte ens hålla mig på daglivs. tog en promenad förbi ryska ambassaden iförd min gamla hugo boss och lekte att jag “skulle dit och jobba”. vädret, jag ville nästan sätta mig utomhus och plugga under en gatlykta. det bästa dock: ÖB har öppnat! gissa vem som ska dit och festa imorgon *tänker på imorgon och blir uppspelt*

jag såg någonting mysigt på plattan häromdagen. en rysk gatumusikant stod och viftade med en svart häxdocka till musik som… ja. alla ungar gick omvägar för att slippa bekanta sig med djävulen himself. förutom nationalsången som med hästlängder slår sveriges sömnpiller har ryssarna dessutom svarta monster i trådar för att “roa de små”. det mest otäcka vi har är en förpubertal unge med rött fitthår. åååh i min favovaggvisa klättrade en sotig trashank ned för skorstenen och kletade tjära över ögonen på ungarna. that’s hot!!

jag köpte dra på-lakan på IKEA som jag varit uppspelt över i snart två veckor! ikväll när jag byter sängkläder kommer jag få använda dem. nu ska jag göra en tråkig sak: duscha.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80