jul

mysigt att ligga med en dörr mellan fötterna och liksom kasta dörren från fot till fot.. man ligger alltså på mage med laptop och gör det där med dörren. blir man sur över nåt man läser på internet eller lite rastlös kan man göra det lite extra hårt. en annan aktivitet är att “klappa fötterna” när man ligger i samma position och när man röker sen kan man göra stretching, typ “gå runt lite”.

haha, tryckte på den knappen i twitter som heter “home”. har annars hemliga listor så jag slipper ta del av det där.. hela flödet ba TÄNK på alla som inte har någon i dag! skicka en tanke blabla. man ba.. ursäkta men det SISTA ensamma vill ha är väl en massa allergikers sympatier?? typ som att simma runt i pengar, stanna upp och ba.. “och dom fattiga också” *pausar, håller upp ett tänkarfinger och nickar instämmande åt sig själv* skicka inte en tanke “till alla ensamma”, skicka ett sms till någon som e ensam?? men TÄNK på alla som inte har telefon. ja, tänk på du, if it makes u or anyone else feel better?? fuckface..

aja, nu ska jag göra mig fin och dra på julmiddag hehe

Comments are closed.