svammel

i går gick jag och J ut på kvällspromenad, jag drack red red wine i ett medtaget glas. allt började i lusthuset och fortsatte längs gångvägen med frasen: “vad är det där för spännande dunge”. hon rökte en s.k “haschcigarett” och jag blev inspirerad. jag hamnade på en gång i det där humöret då lite ogräs, ett fotbollsmål och någon husfasad blir “ett slovenskt stridsfält” eller några tovor förortsgräs blir “blygdens änglamark”, en tråkig betongkonstruktion bedvid blir “himmelsk spiral” och en orangeupplyst källartrappa: “en helveteshåla för farliga bosnier 1993” och det verkligen känns rätt, just då. allt är så mycket mer spännande när dagsljuset försvinner. jag fortsatte dricka vin och när det blev natt stod jag i mitten utav stockholm och andades med öppen mun!!!

apropå att vara med i en skräckfilm. det känns så tråkigt i skräckfilm när de kvinnliga karaktärerna blir belönade och bestraffade efter sin urringning. om de har kjol, festar med killar och röker cigg får de inte allt för sällan en yxa i huvudet och en mejsel i röva. är de inte sexuellt utsvävande belönas de med en behaglig död eller överlever, blabla ni vet. om jag vore blockbusterregissör skulle jag bara bli så utled på mig själv som människa, alltid samma riktlinjer. när kvinnor slutar vara fogliga och tar kommando väntar antingen 1. yxan 2. en skitful kort frisyr bakom nästa hörn. jag vill inte tro att människor är så korkade att ett kliv från dessa ~^*stereotyper*^~ skulle skapa förvirring. eller nej. jag skrev” sterotyper” för många gånger när jag var sexton för att kunna ha ett sunt förhållande till ordet idag. älska att dawn är med i del 2 av hostel (jag tycker den är ganska bra, är jag cp?). hon är ju verkligen fantastisk på att göra ett töntigt intryck. en mästare. jag tror det beror på hennes slightly undeveloped chin och hennes överbett.

tvättnyckeln är hittad! mitt inre kramar varenda tår lycka ur disktrasan. tänk följande scenario: du tvättar allt du har i din säng, du städar hela lägenheten, du känner sängen “lukta” när du sitter trött i soffan, men håller dig en stund. du går till sängs osträckt och sträcker din kropp i rummets alla riktningar, det knakar, du omsluts av sträva lakan och har solarieplaner att somna till, istället för allt det andra. nu ska jag dock lägga mig i någonting som liknar en säng och luktar dött djur. hej då.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80