oj

studiebidrag! nu kan jag göra linssoppa! not *går på rogue och beställer ryggbiff*

alltså, en otrevlig sak: när människor blir upprörda över att de inte får provsmaka lösgodis. det är sådana människor som alltid, var än de befinner sig, vill ränna omkring med bröstvårtan i munnen. så står de där jämte godishyllan, blir hungriga och ba “provsmaka” (hycklare), varpå de börjar gräva med lorthanden i lösgodiset. jag släpper fan ett ägg när det skyltas “provsmakeri räknas som stöld”. ungefär lika underbart som när de stänger av vattnet i fontänen under fotbolls-em. tänk att få tömma fontänen med en knapptryckning och nonchalant ba “gäsp, orkar inte med nån skit i år” *går hem*

idag tänkte jag att alla pormaskar lever under huden och kryper ut när man trycker ihop den. jag skulle verkligen kunna trigga mig själv till hörselhallucinationer. det känner jag. ibland ba “är det inte en liten röst som pratar där inne”. som när jag är jättetrött och hör betoningar i huvudet. inga ord, eller mummel, utan… jag har bara 1 fråga kvar nu på tentan, en Bourdieufråga. undra om man skulle plugga sociologi efter c-uppsatsen. hrm. vill inte direkt fortsätta min journalistiska utbildning på södertörn med 30p i “kreativt skrivande”. jag tycker sociologin verkar så jävla behaglig!!!!!!! så STRUKTURERAD. apropå att “skriva”, jag fattar inte hur man klämmer ur sig en roman utan att tappa koncepterna. blir man inte tvungen att tönta sig? älska bloggformatet, den fritt flödande essän!

nu ska jag gå och lägga mig på min kille, han ligger full på soffan och luktar våldtäkt ur munnen. hata när killar är fulla och man själv inte är det!! jag känner mig alltid “sårad” då, hahaha, rätt åt mig.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80