nu är det sur igen

skymningen kl 15. en liten strimma citron i horisonten :( nu är det sur igen.

jag “trodde” aldrig på tomten. mer såhär: jag fattade INGENTING av tomten. va helt nollställd inför att det kom en röd “tjuv” som hade stulit saker för att ge tillbaka dom??  man ba.. e det skatteverket lr? skoja. nääää men jag hade ju varit med och shoppat olika kastruller som nån jävla mormor eller whatever senare fick i julklapp. sedan såg jag att tomten hade samma klocka som pappa.. eeeh. analyserade det fel till en början och tänkte dom va bögar men sedan fattade jag ju. tror det krävs 0,0 enheter paranoia för att tro på nåt överhuvudtaget.

15 år senare, på annandagen satt en riktig kåtkärring och delade spritångor med oss andra på det lokala fiket och ba “det blev ingen julklappsöppning i år. tomten hade inget stort paket”. hahaha, så_rätt dock att fuck tomty?? inspirerades av bc-annonsen nedan och i år vill jag att så många som möjligt anlitar en julnisse som kryper runt under borden och suger… en gemensam njutningsupplevelse att minnas med syftet att förflytta fokus från det materiella individualiserade firandet till det kollektiva!!! jag kostar 100 papp per kväll och gör gangbang efter några roppar om så önskas. sedan är det 50 tråkiga dagar då ingenting har öppet men därefter är det dags för nyår och det enda nyår handlar om är ju att kyssa någon på tolvslaget eftersom man annars är en mobbad fucking loser som förtjänar att dö. en sak jag inte förstår: att asmånga brukar kokettera med att dom “däckade innan tolvslaget”. hur klarar man ens av konststycket att däcka?? offer.. det bästa med nyår är att man får höra happy new year med abba hela tiden. nu blir jag sååå rörd, fatta att dom spelade in en nyårslåt! det finns en sådan pondus i det!

Comments are closed.