hej

jag tog vin och sömntabletter i går. idag har min iq känts (jag stavade kännts först, HATA) ligga omkring 85-strecket, dvs borderline-efterbliven. man har väl 135 i vanliga fall då vettu. älskade att uppfinna saker som barn, bl a olika vapen man kunde mörda män med. idag på apoteket skulle jag köpa piss-stickor, för att kolla upp min äggvita. jag hittade dem inte så jag frågade någon apoteksbetjänt efter “såna här stickor man pissar på för att ko…” varpå hon avbryter mig: “du menar gravidite…” “nej, asså, när man pisser i en burk, eller jag menar skål… äggvita!!! urin!!!” så jag fick med mig en burk hem. jag hade inga spår utav det i pisset. snyft.

asså, hata alla som anmäler saker i bloggsfären. måste ju verkligen kännas som en seger när man sitter framför personaldatan på konsum och märker att nazipeddolover på aftonbladets bloggportal blivit av med sitt konto. det är ju bara att… öppna ett nytt konto. sedan att “anmäla” syrliga påhopp i kommentarsfältet? görs detta till JK då eller? i såna fall skäms jag (skämms). nåväl, detta har sagts förut.

jag sitter och lider med ett worddokument jag döpt till “hata skolan”. vill skriva punkt om essäformen, ta en drink och fortsätta svettas med chopins etyd.

störigt med idol:

– att de måste ha en tjock i juryn varenda år
– gary sinise som är så stolt över sina porslinsfasader, och, visar upp dem så fort han får chansen
– att det känns som att peter jihde använder underkläder i 85% elastan

hahahaha apropå det här med att bli anmäld, som när jag skev “man kan sparka hundar” till text-tvs “hundchatt” -03 och typ får svaret, från admin “fin kommentar – du är bannad i 42h!” eh… cool du var nu jävla chatt-betjänt.

en cigg för alving

tjurig jag känner mig idag, det är pga tentan

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80