china in your hand

hey hey, rockig tjej. är sådär trött att kläderna skaver mot kroppen.

hatar sån typ.. “jämställdist”/sd-retorik “jag kan inte era svåra begrepp men..” undertext: därför e jag trovärdig. eeh googla?? sluta kokettera med att inte delta på samma premisser vad gäller FATTNINGSFÖRMÅGA? töntar

fattar inte vad jag ska göra med min ipad förutom att dra av den i deklarationen??? hahaha. jag använder den nu till att “ha stort” när jag ska kolla på konst. just nu har jag ett skrivbordsunderlägg(?) av bierstadt. jag gillar nog bara landskapsmåleri. inget lyckas drabba mig lika starkt som naturen. hatar när människor ska va med i bilderna och förstöra, framförallt när dom har blöjor och fucking ligger i ormgropar?? sedan har jag funderat på hur min nästa pv ska se ut och har skisserat en bild av en amerikansk nyhetsuppläsare i mitt huvud. hemskt att va tsm med nån under 30 år, eller nån fattig för den delen. rika barn leka bäst. sexturismen verkar dock gå bra för alla andra utom mig? orkar inte titta på främlingar jag inte sett förut.

aja, i morse efter 5 timmar i döda sängen tog jag två st 5-htp eftersom de tydligen ska vara bra mot sömnlöshet pga precursor till serotonin och melatonin. sedan tänkte jag på modern dans och teater och det var så tråkigt att jag somnade. hälsokostbutikerna får inte sälja 5-htp längre?? hahahaha, jag tror det va emma som hade frågat och då hade dom sagt “nä vi får inte sälja det längre eftersom tabletterna funkar”. happ :(

jag tror egentligen allt dom säljer i såna butiker är fake. köp 9 b 4-syra som stimulerar en unik syra delaktig i nedbrytningen av svarta rosornas hormon.. känns som att köpa saker till ett dockor typ, men å andra sidan är det kul att betrakta kroppen som ett projekt.

apropå rosor. i går när jag kom hem hade ett blombud lämnat två inslagna buketter i trapphuset

om dom e kvar i dag börjar jag gråta

Comments are closed.