100% helg

ok, vanliga söndag då..

först promenerar jag genom döda söder på kvällen och lyssnar på shostakovich. inga jobbiga människor som ska va med på gatan eller i bilar. det är bara att gå över utan att ens kolla om det är grönt. går in vid s:t paulskyrkan och röker med gravarna ett tag. kollar under en orange lampa och ser att det inte regnar utan bara stormar ånga, trots att det nästan e vindstilla. det ser ut som under en sån porrig 90-talsdusch där man kan välja funktionen “tropiskt regn” så andas den bara typ. jag fortsätter gå. jag är inte rädd för att springa in i någon eftersom jag har kostym och överrock. har sovit hos mitt ex hela helgen. stoppar ändå slipsen i fickan eftersom det finns en gräns på söndagar, vill inte bli glad och tro det är fredag igen?? hela stan är svart och glittrig när det inte är en massa dumma kroppar där som förstör. så jag avverkar först hela söder via götgatan, sen vid den blå ångestklockan vid skanstull fortsätter jag över bron och resten av vägen hem. det blir typ en mil totalt.. väl hemma släcker jag ner strömavbrott style och sätter på exorcisten. haha, jag är hon tjejen i den när jag är bakfull. pratar en massa goja och har konvulsioner. har varit ganska bakfull i helgen. det här har hänt.

i fredags var jag, malin l och anna b på habibi som är mitt nya favoritställe (var där på lördagen också), en drink kostar 75 och man kan sitta vid fönster. sen någonstans efter 5 gt (vet inte om det är efter en halvtimme eller fyra timmar) åkte vi till ub i en taxi som kostade 98kr. ub var som vanligt, in, ut, taxi, slut. sen blev det lördag. mötte anna j på vampire longue som blivit ett t-shirtställe, kanske alltid varit det iofs. ett tecken på att det är ett sånt ställe är att killar vid bordet bredvid säger att jag är måns z?? anna b kom och då gick vi allesammans till samma som i fredags. vi satt och snackade om hemliga saker och sen promenerade vi till skanstull, tog farväl av anna j och fortsatte in på ub. har insett att jag blir glad när jag är full nuförtiden. så deppigt :(( känner mig som nån pepp-älva som svävar runt och är glad med munnen typ. jag och anna pratar om plastikkirurgi, ab ba “ja, vad kan man egentligen investera i som ger bättre avkastning??”. sen befinner jag mig plötsligt i en taxi och ba “vänta nu, va fan e väskan??” *fritt fall ned i skräckens brunn* men i samma stund messar ab: “jag har din väska sov så gott”. då åker jag rätt upp ur brunnen igen och slår skallen i en röd sån starke mannen på tivoli-“dong” som klämtar ding ding ding. tror jag va extra “pepp” med chauffören sen när jag skulle betala *ryser av skam*

japp, så va helgen. den ocensurerade versionen kan ni läsa i…

Comments are closed.