dumma bröd dom slicka på

åååh herregud. sitter i yogapositionen “vacker banan” pga. har gjort övningsbokslut på golvet hukad över en massa döda papper sedan midnatt. man tror det e enkelt men det e så mycket luft som måste glida in rätt i bokföringen inför år 2, men känslan när allt ramlar på plats är likvärdig känslan som väcks inför en stilla, blå julaftonsmorgon. när jag väl kan allt om företag tänker jag skriva en guide här med exakta anvisningar. rätt åt dom. jag besökte ica som vanligt zzz och gick förbi en sån betjänt som ville att kunder skulle slicka på bröd eller vad det nu var?? asså den hade kockkläder. då tänkte jag: roligt om jag gick fram till den och sa “guuud va jag är hungrig” med sån tjock lantisbarn-röst och sen bara stirra på den. men nej, jag köpte 4 paket camel silver och 4st cider 7 punkt 0 på systemet i stället. i helgen har jag bestämt träff med 2 olika brudar. i kväll, fredag: malin dodscool och i morgon, lördag: anna j som jag inte träffat på 100 år eftersom hon va i rom och sen födde barn. läskigt.. tänk om hon typ.. råkar föda igen medan vi sitter och dricker drinkar eller nåt?? skoja haha. som en bugg i data typ, nu kommer det mer!!! något som är sinnessjukt är att jag inte har gått ut mer än 2ggr/vecka sedan juli!!! wow, jag e back on track.. ready for crack mvh syndens drönne.. haha, jag har ju alltid hatat att drottning heter dronning på danska. så gjorde jag den lite “sexiga” googlingen, dvs ersatte o med ö och skrev drönning.. då kommer denna text upp

western Drönning Maud Land

va fan e det för skit??

Comments are closed.