blue green colors flashing

jösses

drömde att jag gick in på toaletten, kollade mig i spegeln.. så va en kvinna med sånt blont at i sexton timmar på resårbotten-hår där, iklädd rött genomskinligt nattlinne med en matchande röd scrunchie runt vänster handled? “fint”… sen log hon och släckte lampan flörtigt, sån “ska gå och överraska mannen i sängen” style och sen tog drömmen slut :( e så rädd för att jag har varit henne i ett tidigare liv. typiskt mig att göra den “dra handen från smalbenet uppåt för att blotta lite hud under nattlinnet” men liksom VARFÖR en röd scrunchie??? undra om hon satte den runt killens snopp sen. nä, jag måste gå i sån regressionhypnos för att få någon ordning i detta.

anyfuckinghow, fick mina provsvar från läkaren och alla värden va helt normala? hade förväntat mig ca alla fel pga. alkoholist i 7 år men men. bara att fortsätta festa då :) ok, ska väl inte kalla mig alkoholist, det är en överdrift.. men har varit standard sthlm city eventalkis men eftersom jag är hypokondriker har jag oroat mig, ok, ska väl inte kalla mig hypokondriker, det är en överdrift men är ju i grunden neurotisk, ok, ska väl inte kalla mig neurotisk men är ju i grunden såååå tråkig kille just nu aaaaaaah, vad ska jag skriva om??

annonser riktade till mej på fb:

boda borg – nåt konkursbygge där lantisungar svänger sig i lianer eller va fan dom nu pysslar med, så kränkt. anmälde den som stötande

maziley – ofta jag skulle dejta?? snörar på mig vackra reebokskorna och har brun manchesterkavaj i strl 50 typ.. nä, det räcker med det bottenlösa hål jag dejtat sedan jag föddes. jag värjer mig mot att ens lära känna människor på “det sättet” om det finns ett paraply. typ klubb, media, mode, vimmel, fest, qx, grindr.. haha asså sååå avtändande??? tycker inte andra det??? ba leta i vallgraven när prinsen finns i slottet. jag tror på sexturism för att få till stånd en förändring inom detta område. så skönt att va ensam dock, hatar folk..

“tjänar du över 18700kr” – tjänar ingenting

vill dock tjäna!!!! undra va jag ska bli.. om jag utgår från mina föräldrars färdigheter borde jag bygga saker, arbeta politiskt eller med bokföring… utgår jag från deras förväntningar på mig ska jag alltså “ARBETA!!!” (mamma), eller “bli jurist” (pappa). utgår jag från va jag själv vill så e det att ljuga, va bland vackra saker, skriva berättelser och festa :) kan ingen elak komma och bestämma åt mej. nu gör du så här och sen håller du käften. kommer väl sluta som pr-konsult för typ döden?? skulle iofs göra det bra. har upplevt den och gör allt för att bevisa den :)

nu vill jag köpa vaniljvodka, apple sourz och fanta. det e min favoritdrink just nu. den heter brazilian sunrise och påminner mig om hösten 2006 när globen alltid slukades av dimman..

Comments are closed.