kimmo & fisan

en sak jag irriterar mig på än idag.. som barn umgicks jag i olika gäng hemma på villakvarteret. lekte krig, pallade äpplen, nån hade porrtidning osv.. men ibland va det nåt random barn med.. som typ hette “fisan” eller “kimmo” som inte tillhörde någon, så va det typ 3 stora barn som glatt ba “det här är fisan!” *ville att d skulle spridas peppstämning runt det nya barnet* och man ba… asså ursäkta. ibland kunde det va typ “vi cyklar till stora vägen, kimmo är där!”. man ba??? vems ÄR det ens? varför finns det ett showbarn med nåt unikt namn där???? ska den va artist eller?? det gick så långt att de till slut kunde utannonsera hundar och andra djur och man trodde det va “nytt barn” som skulle stå där uppe vid vägen med neonhopprep eller nån unik vattenpistol och kaxa men så va det bara nån jobbig hund där som satt och sket under nåt rör eller whatever. då kunde man andas ut…. hade helt glömt detta men vaknade ur en dröm som gestaltade stressiga sommarlov, kl 8:30 – en halvtimme innan min läkartid. så jag skrek rätt ut och slängde på mig kläderna och rusade iväg. doktorn sa att jag va för smal och troligen hade “lätt depression”, tänker inte ens kommentera det, men fick trots allt kolla upp mina värden och en remiss till gastroskopi. förra gången jag gjorde en “duschmunstycke rätt ner i halsen” var jag kaxig och ba “man har väl sugit kuk höhö”… jo tack. gick därifrån helt “använd” och pruppade ofrivilligt i 19 år på tbanan hem. har typ inte alls sugit mkt kuk, har aldrig tagit den i tvåan heller. tycker sånt är töntigt hahaha

Comments are closed.