cd

happ

nu va det inge kul att va sjuk längre. bara nåt brunt nere i bröstet som jag måste hosta upp bit för bit.

jag handlade 10 cdskivor för 150kr i går på sexy hand. det är vad en vuxendrink kostar (14-åringar kan beställa “fyror”) och dom har redan skänkt mig stooor lycka. jag har ju faktiskt en stereo och det känns så spännande att trycka in en skiva och låta den gå.

jag köpte bland annat min favoritskiva från högstadiet: placebo – without you i’m nothing. jag tillbringade så många gula mattelektioner med den i ena örat (man delade ju cd-freestyle) och hatade ca en låt, brick shithouse, men så läste jag om den på wiki, så stod det så här “In an interview, Molko said that the song is “a ghost story, about somebody watching their lover make love to the person who killed them.”. dör va sexigt??

sen köpte jag cure – disintegration, suede – dog man star och en massa typ.. best of 96 megamix-skivor.. men ok intresseklubben antecknar. då fortsätter vi med nästa spännande berättelse. tadaaa!! *drar undan röda ridån med ärtiga steg* ingenting där. jag lagade typ tackos och sen hamnade jag i ett sjukt next next next-äventyr på tumblr.. till slut va det hästar som parade sig sensuellt och allt va det var. visste inte vad jag skulle göra :( nu vill jag bli frisk. så.. ute att bara hosta som nån fåne

Comments are closed.