hej

i dag började skolan!!! vår föreläsare frågade hur många som dagligen läser dagstidningar, varpå typ alla räckte upp handen. ja ba eehhhrm, jag stänger liksom av när det blir nyheterna på teven, jag läser aldrig dn, trots att jag har tidningen gratis genom skolan. jag orkar inte ens motivera den sortens lathet, bättring! men, det vore ändå värre om jag vore en sån människa som ba “ja läser bara seriernaa ;) hehe”, typ söderkillar som dessutom har mage att ladda hem RITADE tv-serier.

jag har kommit på en hund-idé! man odlar fram en ras som inte kan skälla, då skulle jag köpa den. en stor hund med kort, glänsande päls som inte skäller. istället för att skälla skulle den bara öppna munnen och typ “mima” ett skall, och gud, jag skulle krama den när det gjorde så!! eftersom jag skulle tänka att hunden mimade till “jag vill ha kramar”. nåväl, idén kom till mig idag på bussen, med öronproppar instuckna. på väg hem från skolan passerade jag 34 skyltfönster. har insett att jag blivit fet. ni vet det där människor kallar “mage”, jag tror jag fått sån skit!!! otolererbart, det här har aldrig hänt mig förut. mot toaletten med fingrarna i halsen, nu ska det bli banta av.

H äxeri
Ö rter
S igg
T equila
E vig
N ära

jag köpte en skäggtrimmer idag som typ hette natrium man machine turbo ultra kadmium, som är till för att grooma. tänk att ha monopol på groomingprodukter och döpa alla skäggtrimmers till “butterfly love”!! det vore nåt

hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80