pre-event traumatic stress disorder

hola! skoja, kan absolut inte spanska. i dag är det events och sen ub-premiär!!!! mellankrigstiden är avslutad och nu är det dags för upprustning. tvätta, stryka, mangla kropp och kläder. sen disco nap för att plocka upp ansiktet från backen. “vår beredskap är god”, jo tack… shoppade sköljmedel på ica och stod bredvid en sexig kille som LUKTADE i flaskan “baby med grönt” (“apple blossom”, red. anm.) men eftersom han ändå va snygg ställdes jag inför klassikern: “vill jag ha eller va?” vilket som vanligt landade i “va för att kunna ha”, så vände jag på det…zzzzz….kant skulle hata mig. sen kom vuxna mej och kavlade ut svaren till en grå deg och frågan upplöstes med ansträngningen. är så van vid mig själv nu. freud hade väl ropat mamma.. den kåta vin gubben snackade om michelangelos narcissim och menade att micke sökte samma kärleksobjekt som sin moder, dvs den idealiserade pojken han var i hennes ögon. hoppsan! identifiera dig främst med modern som man och du blir narcissistbög som e dömd att vandra denna jord i ett ändlöst separationsnarrativ eftersom det svarta hålet inombords kommer sluka alla goda förutsättningar för skilsmässa du eftersträvar att internalisera genom att åtrå. plötsligt fick nothing compares 2 you en ny innebörd.. fast kanske borde va ironiska citationstecken kring “you”. sådär. oerhört medeltida i flera avseenden, men tortyren va ju trots allt som bäst då :) åååh va skönt att kunna hata sig själv utan att nån ska tjafsa. nä, men jag väntar på tvättmaskinen. tick tack. sätta mej på maskinen och känna vibrationerna. färdas till hawaii där raggyn tog sina första trevande fotsteg. hahahahaa. e så trött nu men har den värsta delen av projektet att tvätta kvar. att trä in täcket i påslakanet :(( fuck me, det tar typ längre tid än att tvätta??

Comments are closed.