hey

jag fick ett brev från st-någontings församling, i vilket de punktade upp aktiviteter församlingen erbjuder, bl a babysim och orgelmassage. vaddå, ska man ligga och bli masserad på orgeln eller, fattar inte. went to my shrink och joggade över västerbron eftersom min buss var sen. jag joggade hela bron iförd duffel. lungorna, lungorna, svetten, svetten, solen, solen. väl hemma vid slidslemsplan besöker jag handelsbanken. precis när jag ska gå fram till betjänten i kassan får jag kramp… i röva. det går inte att beskriva smärtan, ungefär som när man landar snett med foten, fast liksom högre upp i skårmuskeln, om den nu existerar!!!!!

1. har alltså lyckats att vricka röven
2. har skrämt en kassabetjänt med ett otäckt ansiktsuttryck. jag blundade, gapade och lät som många ormar i ett terrarie, allt på samma gång. detta följdes upp med ett “oj, hehehe” varpå HAN blev tvungen att skratta ursäktande, utan att ens förstå vad som hänt. han tänkte väl att jag lite spontant skulle försöka härma ormar, och att det skulle vara kul.

NÅVÄL

på onsdag börjar skolan, äntligen!!!!! vill bara plugga 8h/dag. förra delkursen skolkade jag från 7 föreläsningar och skev hemtentan i sömnen, hoppas det blir ett helvetes tempo på b-nivån.

nu började jag tänka på kristna människor, typ hon med finnar i idol 2006, måste röka cigg

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80