en vecka närmare döden

hej hej.

jag va bakis i lördags (stor överraskning) och led av alkoholinducerad psykos. alltid när jag lider av det brukar jag ligga i sängen med iphone och googla saker och skratta. denna gång skrev jag “ge mig kåta vinet” i google, var väl sugen på vin eller nåt… andra sökträffen va från bodycontact: “Dom kåta vin tanterna”. nu är jag jättenyfiken på dom kåta vin tanterna. undra vilka det är?? jaja, sedan tog jag en anonym, halv, blå tablett jag hittade i svarta lådan, blev väldigt groggy och sov bort resten av dagen. vaknade och ba “höööö”, dags att gå ut. så lilla jag sänkte en halv vodka i mitt ex studio och drog på färgkontoretfesten. sååå bra musik, dansade till och med och jag är ingen dansare. föredrar att stå och va sur och röka på ett podium liksom. sedan blev det taxicirklar för ca 1000kr innan hemgång. på söndagsmorgonen vaknade jag och hade explosioner i hela kroppen, allt gjorde ont ont ont, men ville inte åka in till aktuen eftersom jag inte tror på modern läkarvetenskap. jag tror dom i vita rockar bara gör en sjukare! skoja hahaha. nä, men jag vill klara mig själv eller nåt. aaah, nu måste jag.. inte göra någonting! konstigt. kanske ska ha vit vecka, bli vegan några dagar eller nåt. bara för att mix it up. älskar projekt som har med kropp och själ att göra!! sen köra en rivningskula rätt genom väggen. hej hopp

Comments are closed.