fräcka fredag

hej bloggen

vill köpa 1 ny vinterjacka. min hugo boss som jag använt 5 år har börjat lukta och jag orkar inte kemtvätta. den är perfekt. jag ser ut som advokat i amerikansk film i den. så kul att lura folk med att va uppklädd. oavsett analys kommer statister alltid undermedvetet se upp till uppklädda. hehe. varför jag alltid klär upp mig är dock främst av denna anledning: det är SÅ JOBBIGT. välja skjorta byxor kavaj slips, stryka allt osv. eftersom det är så tråkigt och obekvämt blir varenda utgång ett projekt. utöver att lägga sordin på upplevelsen att festa – vilket är bra om man inte vill dö i skrumplever – finns ett annat värde i att va proper och det är att visa andra människor respekt. jaja, nu ska jag hämta ut 100 kapslar mariatistel i bögdalen. det är asbra för levern. har ju fortfarande ont där, trots 1 vit månad, framförallt när jag drar åt morgonrocken i midjan. detta är min morgonrutin sedan jag började shotta magnesiumsulfat: slår upp mina blå, drar åt morgonrocken, dricker asmkt kaffe, röker, knyter upp och sen ba bröööl *springer till toan och pissar ur röven* usch..

Comments are closed.