hoppsan

hej och välkomna till mitt nya liv som alkis :( lördag, klockan 00 står jag på norrmalmstorg, tar ut 2000 spänn och ba dags att fucka ur. innan hade jag varit på berns och kollat på tropic of cancer, sen går jag förbi riche, vardagsrummet, mix och east. tar taxi till universitetet, går runt i totalt dödsmörker bland stängsel och försöker följa basen som vanligt samtidigt som displayen lyser upp backen framför mig. en parentes i detta sammanhang är att det typ är mitt i vintern??? hahhaha. men har en skön svennejacka med gås så jag fryser inte. väl på plats är det skitmycket folk, eldar överallt och en bar. jag ba… nu skulle jag kunna ta det lilla lugna och dricka med måtta. om jag gör det? nej. köper allt dom har i baren. såklart. sedan blir det svart. har bara minnesfragment i fem pixlar av att jag hånglar med alla, ramlar runt och är mitt gamla vanliga pissjag men har SKITKUL. klockan 9 skingras molnen efter en bläcka på 5 timmar. står och stirrar in i en kossa? klappar den och sedan stoppar jag och en kompis en bil med en vanlig farbror i?? och tvingar honom att köra oss till ropstens tunnelbana. haha ravet va ju i universitetet! varför va vi i ropsten?? anyhow lyckas jag ta mig hem, svimmar och vaknar några timmar senare. “va hände ens”. kollar kroppen efter sprutmärken och nycklarna efter ladd (jag är TOTALT mot droger och använder inte sånt men va fan som helst kan ju hända efter 9 ton sprit??), hittar ingenting och försöker avgöra “hur det känns i kroppen” för att utröna om jag tagit nåt. känns bara som vanlig bakfylla men när jag blundar ser jag folk som minglar i rött?? alla pengar är dessutom borta. aaaah. jag är liksom inte 18 år längre men vem fan bryr sig. sedan frågar jag runt. tydligen har jag rullat runt på marken, stått med en spritflaska i handen och varit jätteledsen över att “baren va stängd”. hahahahaha. så jag gör en avgrundsscrollning i tel. kollar instagram, sms, facebook och twitter men hittar inga spår eller lögner. skötte mig ändå online. tack gud. åååh jag vill ju bara dricka på helger, är inte ens frestad mitt i veckan, men jag väl dricker så svartnar det ju. gode gud hjälp mig. nästa helg MÅSTE jag bevisa att jag kan dricka med måtta, annars måste jag flytta till nån död bruksort på vischan och typ plugga glasögon A på distans. vill ju inte dö liksom. eller så uppförstorar jag allt.. åååh hemska ångest, att aldrig veta nåt säkert.

Comments are closed.