skön avsugning

“Jag ser nästan dagligen unga vackra män när jag pendlar till och från jobbet. Söta tonåringar med slanka kroppar, släta ansikten, rikliga hårsvall och blyga leenden. Jag drömmer om ett öppet samhälle där jag som chaser faktiskt kan, utan att skämmas, flirta tillbaka till dessa gossar då de möter min blick och ler charmigt åt mig. Kanske smyga dem mitt telenummer, eller rent av fråga om de vill hänga med hem en sväng (underförstått för skön avsugning eller härligt sex).”

hahahahahahahahaa en 14-årings blogg ba tja bloggen, i morse kl 6 va jag otroligt kåt på pendeln. såg en 986 år gammal man och blev riktigt tänd, flörtade och han mötte min blick.. sen kom han och smög med en lapp, men efter att ha sett hur kåt jag var frågade han rakt ut om jag inte bara ville hänga med hem en sväng. så vi bytte tåg helt enkelt! han skippade jobbet och jag struntade i skolan. varför bry sig om sånt när man kan få se skön avsugning, eller hur?

asså har det någonsin hänt? förutom på typ sexnovell.se. kanske e pga. detta åldersfascistiska samhälle…….

anyhow, såg en b-thriller men stereotyperna rationell kille och standardsnygg tjej med långt hår som därför reduceras till att gnälla och trösta mannen. så blir mannen arg på någonting och skriker medan hon står bakom honom, håller honom på axeln och “försöker lugna ned”. assåååå, jag skulle bli helt skogstokig om någon rörde mig “lugnande” mitt under ett raseriutbrott?? hahahahaha asså det skulle bli rött!!!

annars är jag “hård i magen” som nån annan allergiker, typ föder på toaletten. usch, äckliga kropp som gör.

Comments are closed.