hej

i går:

* went to IKEA
* bought curtains and vepor som jag lade i vep-byrån.

jag somnade på två somniex och vaknade “med ett ryck” *författare*… 03:12 av att det smällde till i väggen. låg utan att andas i sängen till det ljusnade. är det något jag avskyr är det spöken. eller, jag tror inte på spöken utan mer på typ… energi. om man t ex är en hysterika som jag är det inte förvånande när typ klotlampor, ljuslyktor och annat porslin bara omotiverat spricker i ens närvaro. alltså, en parapsykologisk förklaringsmodell. ELLER kanske det är på plats att referera till jungs andearketyp som kompenserar bristen på att uppbåda kraft (andlig fattighet) med typ.. “andefenomen” i den fysiska världen. ELLER så hade det att göra med två somniex och det faktum att hissen ligger next door och för oväsen.

älskar fan jung, han känns mer som en intellektuell flummare som satt och knarrade i kapp med bokhyllorna hemma på loftet än freud som vid jämförelse känns “effektiv”

såg en disktrasa på ikea som typ hette “ånn”, jag ba herregud… tänk om den hette “onna”!!!

vår nästa delkurs heter genrer i dagspressen och verkar så sjukt mysig. sitta i ylletröjor med tandkrämslipliner och halvsova, en cigg för att fira. ciao

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80