sköna kläder att supa i

fuck me. denna helg. i söndags var det 15/9, min syrras dödsdatum vilket jag hanterade genom att bli skitfull på lördagen. målet var total blackout och det krävdes en del dricka om man säger så. jag var nämligen oerhört rädd för att hon skulle “visa sig” i lägenheten och därför ville jag ligga avsvimmad hela söndagen. haha. jag tvingade även mitt ex att sova över utifall jag skulle råka vakna. klockan nio vaknade jag, men såg ingenting annat än röda blixtar och hur höstmörker ser ut i ett sovrum så… jag låg helt blickstilla och ba “hoppas INTE kroppen. märker att jag är vaken”. sedan somnade jag om, sov 14 timmar till och när jag vaknade var det måndag?? jippy! nu skiter jag i allt! tänker köpa en onepiece. hahahaha. sitta asful i skön stolledräkt och alltid ha tre saker inom räckhåll: askfat, bib och iphone. ingen ser ju va man gör ändå!! kom att tänka på en sådan deppig sak. orkestrar som.. går?? gud vad det är höjden av sinnessjukdom. saker ca alla förutom jag tycker är roligt:

– orkestrar som går
– cirkus (sååå.. meningslöst)
– reddit

Comments are closed.