hej

i morse kändes det som att någon drog ett finger över mitt ansikte. jag halvsov och reste mig upp. jag trodde väl att det var spöken, så ser jag en gigantisk spindel spinga ned för täcket, varefter jag börjar flaxa för att ta mig upp ur sängen och känner att jag har nät i ansiktet. allvarligt, spindeln la nät i ansiktet!!! äckeldjur!!! så fortsatte den ner under sängen, jag lyckades inte följa efter eftersom jag är ganska stor och inte orkar trycka min kroppshydda mot ett iskallt golv, vilket medförde att jag fick orossova resterande timmar av morgonen med feberdrömmar om stora getingar som surrade sig in genom fönstret och rev ner, stökade till. jag är inte rädd för spindlar, ormar eller så. jag blir bara irriterad.

nu vaknade jag för tio minuter sedan och mår ungefär som på min födelsedag ett par år sedan. dagen jag först var vaken hela natten med cigg och svett för att sedan sova fram till 20.35 — 25 minuter innan ICA stänger — varpå jag rusade upp och hostade mig ned till ICA. hade dålig avföring hela natten, hade ont i magen. fy. när jag fyller 22 ska jag festa. den dagen och fyra månader framåt är det bara 23 år mellan mig och min kille. gubbar 4 life, så ovärt med glin

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80