make me heal

varenda höst blir jag helt besatt av plastikkirurgi. tror det är någonting med ljuset och förruttnelsen. jag har googlat kirurger, opererat om mig i photoshop, kollat hur många före/efter-bildspel som helst och stirrat mig blind på kontot i handelsbanken jag döpt till “if all else fails”. haha, nån klink hade lagt upp en intervju med nån brud som fixat näsan på youtube. filmen avrundades med bildspel och då kommer en låt. jag i 1 sek ba “wow jag dör!!” för det lät som HARDSTYLE, men så va det bara allergisk jazz som tonades in. nu har jag verkligen fått en fix idé att fixa hela ansiktet bara för att få göra ett bildspel efteråt med cool hardstyle. kommer väl spåra och göra en hel film. hahaha först deppiga festbilder av mig olycklig, klipp till clipartglödlampa, sen: sexigt sönderhackat post-op ansikte genom amaro (så instavänligt att operera sig?) och till sist ba “6 weeks later…” *bild på när jag drar en lina i profil* åååååh villl. men måste isf hitta en döbra kirurg och såna växer ju inte på träd pga. bor i sverige där folk inte vågar Ta Chansen och Leva. skulle väl hamna hos leffe på träslöjden typ. å andra sidan har jag ju haft såna här plastiktoppar sedan jag var 10 år gammal. slutar ofta i dalar med någon sysselsättning, någon annan än att vandra mellan speglar och internet det vill säga. sluta röka kanske ska bli min nya hobby!! tänk, först klippa alkoholkonsumtionen med.. jaaa du 90% är det säkert, sen hej då ciggen. vad e nästa steg?? gå och tala med äldre om hur det va förr i tiden kanske? hahaha, det är det värsta jag vet. hoppas ingen lyssnar på mig om 40 år när jag sitter och skriker om att det va fester mitt ute i skogen och att man kunde köpa GT inuti slussen. usch, jag blir arg när jag tänker på att 30-åringar kommer sitta i klänning och kostym över drinkar medan jag kommer ligga på typ stureby dinosauriehem över en säng. säkert med bena i sån gynstol också, så kommer nån med fjäder…

Comments are closed.