true blue

nu är det måndag. oh la la

alkohol vecka 36:

onsdag: 2 öl

fredag: 5 öl + 2 GT och några klunkar vodka russchian på en gräsplätt utanför tg. blev skitfull och “glad”. suck.

nu börjar jag tangera “ökad risk” avseende min alkoholkonsumtion, vilket bara e coolt. I don’t care, nä men stannade ju hemma lördag kväll trots en massa fester, open air och dylikt med hänsyn till att jag var där uppe vid “gränsen” som går någonstans vid 10 fatöl/vecka redan på fredagen. vad stark jag är! som i starköl mmm *vill ha en nu* skoja.

annars är jag besviken på att jag missade instadimman i morse!!! jag ÄLSKAR dimma.. det bästa jag vet e att åka tåg genom dimman när en sexig radiomast blinkar rött i periferin. i lurarna: lite sköön reggey hahaha inte. ok, men vad har hänt mer. jag har typ börjat äta vilket är så sorgligt. men det är höst nu och ingen behöver ju se kroppen på ca 9 mån. jag har bestämt mig för att bli 100% asexuell under vinterhalvåret. tänker bli flytande, hälsosam och fräsch. det känns ändå som att “det är färdigt nu”, vad vet jag inte. men det är som att jag ser min skugga fortsätta in i livet medan jag står kvar och vinkar av.

Comments are closed.