os x-uppdateringar ny programvara

nu är det fredag. ja, vad ska man säga. obama va i stan. riktigt trist tycker jag. sedan utannonserades maddes graviditet, vilket givetvis är tråkigt för henne eftersom hon nu måste ge upp cigaretter? undra om prinsessan rökte prince? *gycklarskutt*

annars har ingenting hänt i mitt gråa sverigeliv. vill bara va djur. gå runt utan kläder, skita och sova mkt. det är dessutom på tiden att vi tar itu med problemet att det är dag för ofta? vad ska man göra i den egentligen. förutom att “se”. suck. borde göra “nåt” på universitetet för att ha sysselsättning på mingel, men får panik bara jag tänker på esplanaden genom södra husen där studenter sitter samlade längs väggarna. bleka höstkillar som porrsurfar med datan i knät och har “krage” osv. nä, måste andas i påse nu. vet inte alls vad jag ska göra. festa (mitt enda intresse i ca 9 år) e ju såå ute nu? bara såna skrikfyllon som röjer och tappar saker. ska hitta en pv som hatar att festa och sen ba landa, låsa och fria. min kontaktannons kan va “söker män i åldrarna 0-100”

Comments are closed.