lemon incest

satt med snustorr cider och viftade bort getingar på loftet, eller skrev jag viftade, jag menade sprang omkring med ciggen och skrek. så otäckt med flyginsekter i motljus.

vet ni, en tant som jag brukade busringa till som barn har dött. hon hette tency. som om det inte vore nog heter hennes syster “ketsy”… asså jävla crackhoes hennes föräldrar lär varit. så sjukt illa. måste dricka lite mer cider. jag busringde till henne som barn och frågade, med porrig röst “har du laga nå jambalaya?” haha, att ringa till “tency” och fråga om hon lagat jambalaya. jag skrev brev till min mamma under pseudonymen “lotrosa”.

min kille har förlorat sitt idolkneg, han skrek i en halvtimme och kastade in en toffla i tevebänken. tur att jag är rik *ler*

orkar inte duscha, det är det tråkigaste jag vet. så blir ju rövdoften mycket m.. eller vi slutar där.

gick till min psykolog idag! åååh! hon är guld. jag ser alla psykologer som auktoriteter, vidare lyder jag auktoriteter blint, vilket medför att jag litar på allt hon säger. en mening krävs, så ba *går upp en solfan i huve* nya sätt att tänka. jag har så många NYA sätt.

jag har en sådan deppig utsikt, lägenheten mittemot. en gammal tant hasar omkring i sidenpyjamas, och, nu kommer det deppiga, sminkar sig på sängen!!! det skär i mig, vill gå över och ba “hej ska vi festa, jag kan sminka dig”.

nu ska jag ta en dusch, ååååååh vad tråkigt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80