ooh

vet ni! jag ska spela skivor på lördag, jag har gjort i ordning så mycket bra musik. bl a placebo, suede, pulp, blur, amanda fuckin lear, bonnie tyler, donna summer, grace jones, avenue D, cher, kylie, serge och alla tjejer han låg med, ABBA!!! etc… vad trött jag blev. i modebloggar verkar det som att man kan skriva om 2 ämnen, förutom kläder

1. konsumtionssamhället blabla hemskt hur mkt man handlar
2. hemskt med osunda ideal

ba no shit sherlock, kan ingen bara göra 2 st såna inlägg så kan resten bara cut n pastea, eller jag fattar inte.. så kommenterar typ 67 fjäskarslen “guu verkligen bra skrivet! det tycker jag med!” ååååååh jag orkar inte med internet. klimatet är ju “fräckt” att skriva om i jämförelse.

nu ska jag dricka vanilla sky och titta på åskan, front row

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80