hello

hahahaha älska att min farmor i sina brev bara får mig att låta så cool som möjligt för utomstående om jag ex skulle slänga ut breven från balkongen. som i det senaste där hon skriver “slösa inte pengar på psykoterapi och lyxkrogar”. så gammaldags, vaddå lyxkrogar. eller, som när hon pratar om att hon “jobbade i skogen” när hon var ung. fattar inte hur man lyckas jobba i en skog. eller vänta…. hon kanske var häxa och plockade örter?

jag har insett att jag inte pallar såna där presentationstexter på blöggar där folk leker att de är med i böcker, då skulle jag skriva “21årig häxa som spenderar sina dagar i en malström av psykoterapi och lyxkrogar”, hahaha. usch, tredje person är så obehagligt.

vet ni, jag hade slut på tops så jag klämde en finne med två lotiontuber!!! med kanterna mot varandra, testa själva, mycket bättre än tops.

nu ska jag röka

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80