nanne fredag

hey

stygg dam här. jag vaknar upp i en brunn norr om e4an. barn dödskallar och en röd kniv, hand på dörren. kringgg. in kommer dam med RÖDA ÖGON.

det va mitt bidrag till glöds poesitävling

de mailade mig från vårdcentrum (eller vad det nu heter) efter 4 dagar och skrev “ring oss så vi får höra hur du mår”. ew?? hejsan det e mej, jaaa det är såå att blabla. nej tack, jag får helt enkelt förutsätta att jag är FRISK. trots att det kommer upp lite kaffesump ibland, men jag dricker ju också väldigt mkt kaffe *håller för öronen lalalalala* ikväll händer mycket i området STUREPLAN – där vi rika, vackra och solbrända festar/bor med mera, så där hittar ni mej om ni e sugna att lukta. har nämligen skräddarsytt en doft inför kvällen. gammal sur stjärt med rester skoja, nä, vi snackar dubbeldusch o axe. åååh om jag tillverkade parfymer skulle jag göra 2st herrdofter. en skulle heta “zzzz” (för alla svennar, citrus eau d’ölissy style) och den andra, dyrare skulle heta “lyfter upp baby från vagnen” och va precis så!

nåväl, jag är tydligen kalle anka om ni undrade :S idag gick jag på stan civilklädd, dvs i “tröja” och äckliga stora hemmajeans. jag vägrar liksom ha skärp eftersom det känns så “kille som blir gravid efter 2 öl” och att inte ha skärp och lösa byxor är DÅLIG IDÉ! mkt riktigt efter 2 kvarter känner jag hur byxerna börjar åka ned. happ, synd tänker jag för att sekunden senare stå med dom nere vid anklarna varefter jag släpper allt jag har i händerna, går ned på huk och drar upp dem samtidigt som jag ser rädd/arg ut. kände mig sååå barntillåten komedi, typ 5,9 på imdb..

jag hade tänkt avsluta fredagen m några nanne

nanne “åh nej” – nanne ska handla på ica och kortterminalen säger medges EJ trots att hon har pengar på kontot!

nanne “promenad på söder” – nanne går i affärer och handlar te, eteriska oljor och avrundar med en krämig latte på bysis

nanne “besviken” – nanne plockar med sig en dvdfilm och 3 hekto gott lösgodis från den lokala videouthyrningskedjan, men filmen är långtråkig trots att den verkade bra på omslaget och huvudvärk har hon också…

nanne “fri” – nanne springer ut barfota på morgonen för att hämta tidningen, stannar upp i solljuset och tänker “det är precis här jag vill vara, just nu” och sedan ler hon

Comments are closed.