fredag morgon spottar blod

när det regnar så pissar dem änglar… *skuttar runt i barn-fe troskjol med bjällror runt anklarna*

asså tänk om man va ett riktigt original. inte ba wow jag har internet och tror jag e konstig utan äkta super freak á la outsiders på femman. undra om det går fortfarande?? kan inte med teve. antennkabeln går tvärs över rummet och slår jag på “analog tv” så är det prickar som ska föreställa någon som läser nyheter, alltid dessa nyheter. jag hatar morgonen, då är det 70 nyhetsprogram efter varandra. kul att se vädret 70 ggr?? ah, just det, knäppisar. i byn jag kommer från fanns ett riktigt original som fikade. HELA TIDEN. det va så unikt jobbigt. jag fikade nämligen också hela tiden och det fanns bara 1 fik. han verbaliserade alltid meningslösa tankar, typ läste en tidning och ba “jamen se där, så där kan man också göra” och fick raseriutbrott med jämna mellanrum och när han inte fikade satt han i nåt spökhus och drog i snoppen :S jag orkar inte leva. va i globen city centrum shopping mall eller vad det nu heter. uuuuuuuuh varför finns det bara semesterkläder på h&m?? en vacker orkidemönstrad topp till “fina tjejen” med berlock runt halsen och en 3/4-dels fräck, brun piratbyxa till honom. det får mig att tänka på guldfynds sjuka retorik på 90-talet. “för henne”, “för honom”, 599kr för fula förlovningsringen. tävla om att vinna en Gul Friggebod. hahahaha, andra sjuka 90-talsfenomen: brödrost, oboy, när dom ritade i bindor i teve?? sedan äcklig choklad jävel i tevereklamen hela tiden?? risen kinapuffar en ny choklad fazer marabou. hatade den werthers original när en farbror åt choklad och “visade barnen choklad” eller vad nu psykfallet pysslade med. jag skrek hemma i skinnsoffan “äckelgubbe!!! hoppas han dör, han ska dö” och alla ba “va aggressiv du är? han har väl inte gjort dig någonting”. man ba jo??? han e ju en mes!!! har i överlag svårt för när människor i livets slutskede ska interagera med barn. håll slutet på avstånd från början tack. nä, nu måste jag lägga mig i sängen och kasta mig fram och tillbaka i 3 timmar och vänta på att det ska svartna. det bästa  e när man legat länge i samma position under täcket, så letar man med benet efter en kall fläck och hittar en.

Comments are closed.