hej

har rafsat benen härligt inåtväxt hårsäcks-knottriga med kodbricka från handelsbanken till ljudet av tjuvlarm och regn. i 20 minuter. ikväll anländer min supermodel friend från geneva, vi har inte setts på 100 år, undra hur hennes resväska ser ut. ikväll har nåt vilt partyställe på djurgården 03 till 11-tillstånd, de tar 500 pers och har öppet till jävla 11 på möra!! ses där. men uh, jag kommer vara svinful ikväll. har haft en morgonrocksdag då jag pendlat mellan sängen, datan och balkongen. suttit där och släppt ägg. närå, så jävla kul att när man oggar som tjej skrika “nu kommer ägg!!!” asså, det gör ju inte det men ja.

tänk på rivna apelsinskal i en vattenpöl, under ett istäcke. det känns som rätt stämning, rätt MOOD, dagen jag föddes under oktobersolen. 12:55. visst är tiden fin? 12:55 är ju en mystid då man i vuxen ålder vaknar full och skrattar åt någon äcklig föggel, i barnålder just skakat av sig morgontröttheten och börja komma igång i skolmatsalen. eller precis innan en SO-lektion på högstadiet med en massa nya tuttar i korridoren. uuuh, men det var väl så här det såg ut tänker jag

nu byter vi ämne, kan typ kulturförvaltningen i småstäder (i samarbete med ABF) sluta hålla på att sminka ungar så jävla fult på bibliotek? vaddå häxsmink, så osmakligt. på med lösögonfransar och string för i helvete.

jag skulle förresten bli skitsur som sminkös om någon unge började tjura mitt i häxsminkningen, typ ville gå iväg och få ett halvt häxansikte. då skulle jag gå ut och ta en cigg och känna mig avvisad. vilket självförtroende det krävs för att sminka barn, man lär ju bli så avvisad hela tiden

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80