1 2 3 4

hej, jag va på ett jättestort open air på östermalms ip. det va… en scen med människor på som skämtade. frågade en besökare om den var funktionär? hoppsan. jag hittade inte till backstage, yrade runt. trodde jag var på bandy, det var samma som hemma när det är bandy nämligen. en massa kanter överallt. jag drack vin och sen kom en jättestor åskknall. två minuter senare rann det vattenfall runt bussfönstren. förlåt men jag har näringsbrist tror jag, hela huvudet snurrar, men men. jag åkte hem och badade och försökte äta ägg. nu ligger jag i sängen i gul frottemorgonrock aaaaah, jag tror jag har en livskris. jag vet inte vem jag är. häromdagen gick jag på toaletten, skulle göra nr 2. det kom ut en fjäder. ett litet dun. detta är existentiellt eller nåt. så försöker jag hitta ny musik, vi ska nämligen spela på trädgården på fredag mellan 23-03 vilket e 4 timmar. hur många cd är det. 4 cd? låter ju inte som så mycket, men det går ju inte att köra låtar med 145 bpm (min vilopuls ). vill hitta sån grötig musik med beat och skrala röster som stönsjunger. ok fuck me, nu måste jag sova. i morgon ska agnetha fältskog va på open air! hahaha, hennes nya låt ba

Let there be rumours
Pay no attention
Lock your tears inside

hörde en intervju med henne. hon ba “många tror jag är konstig och så, men jag är faktiskt HELT NORMAL”. så vet man att hon e en unikt skadad själ!!! därför har jag alltid gillat agnetha :) ok, nu har jag avslutat 2 inlägg med att prata om agnetha, ni ba *vill inte veta*

godnatt

Comments are closed.