Return to oz

Hi! Guess what the fuck i’m doing…. åker tbana. 18 min tar det, suck. Så dödsfull fortfarande. Kroppen förbränner nån drink i timmen typ. Har väl ca 70 timmar kvar då innan jag blir nykter :( i går: va på fest hos Tommie X, sen julafton på humlan haha, det va så kul. Kändes som en scen ur Beverly hills 90210? Sov 4 timmar och nu ska jag shoppa stövlar på myrorna, sen daytime sessions hashtag 4-ever cool. Hoppsan nu kom det knycket innan gullmars, söderifrån. Hatar coca colas kampanj “dela en cola med…”, får ju beslutsångest och skäms inför betjänten. Tänk om den tror jag e bög om jag tar killnamn lr att jag har nån mesig flickvän om jag tar tjejnamn??? Ååååh. Okej nu e jag vid skanstull. Konstigt ljus i tbanan, massa människor i rörelse, kaffe i kroppen, äkta panikångest style, okej det e skitvarmt i dag?? Vill ha ministring!!!! I thought, I’m gonna find that man who has the right shade of bottled tan, a man that smells like cocoa butter and cash. Lyssnar på scissor sisters?? Asså deras första skiva va såå bra, de lugna låtarna. Nä nu måste jag hoppa av tbanan, ses

Comments are closed.