hej

det är så kvalmigt, hela kolingsborg var som en svettig stia i går. så mycket bar överkropp, så mycket olika färger i hår; diamantörhängen och ledigt idol-“häng” på byxan. lösa slipsar. jag ba this wasn’t made for kolingsborg.

ikväll blir det operaterassen. har typ 0 finnar, kommer vara snygg. först barhoppa i gamla stan, kanske la famille eller så. vet ni, guuuuuuud vilken bra uppfinning västerbron är, i går tog vi oss från söder och hem på typ 8 minuter. till fots.

vet ni, jag tycker verkligen att allt som har med uppfinningen skrivare att göra är hemskt tråkigt. om jag skulle köpa en skrivare skulle jag inte ens få en boost av shoppingendorfinerna, snarare bli riktigt deprimerad. nu vet ni det, hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80