hej

dricker rödvin, kaffe och annat gött, väntar på grillen. i går blev det att hoppa omkring. jag låg på badrumsmattan och drack minttu med hallonsoda. en 10a, vi hällde upp i centilitermått efter ett par likadana drinkar för att mäta min alkoholkonsumtion, fick damm och skräp fulla håret. jag var sur hela kvällen, jag blir det med jämna mellanrum, ni vet “tjurig”. nu svettas jag av fyllan. jag hatar att vara full klockan åtta när solen ligger på och allt plötsligt blir grumligt och hjärtat börjar dunka; andfådd, är inte helgen slut snart. FÅR INGEN LUFT. har rökt för mycket cigg.

vet ni hur snygga människor blir med linser i? mina linser skaver så allt blir suddigt. i går… jag hade ett rep på jackan, när jag gick på toaletten och pissade råkade jag “doppa” repet i toastolen. otäckt det där…

är väl lite deppig kanske, då gör man sånt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80