det e ren dynamit nitroglycerin baby

detta verkar bli en ångestsommar. jag sitter bara inne och håller på med datan. när jag inte e online ligger jag i sängen och stirrar upp i taket. när jag inte gör det sover jag. när jag inte gör det är jag full men olycklig ändå. det gör ont i ansiktet varenda gång jag försöker le och jag bryter ihop bara av att se någonting annat än färgen som e på natten i sovrummet. det räknas väl inte ens som färg, bara avsaknad av ljus. blabla säger blåsten när den rasslar i björkarna. haha skrattar fåglarna. oj, nu blev jag asglad??? för jag lyssnade på peaches – rollerboy.mp3, sååå bra. jag och dana chattade om peaches och jessica james i går. hahahaha, jessica kör runt tjejerna i sin röda convertible med långa röda elaka naglar på ratten och visar dem hur man festar och krossar killars hjärtan. obs detta sker i början av 00-talet när tjejerna fortfarande e 9 år. peaches va ju äkta poeter, smakprov:

“tänk att åka i rymdraket, upp i himlen dit ingen vet”

“jag vet ingenting om ström, spänning och sånt. men varje gång du går förbi då händer det nåt”

så bra

Comments are closed.