hej

gud, vilken helg.

fredag: slagborrade upp panelgardiner med drinken i ena handen. rusade omkring i lägenheten och festade för mig själv, endorfinerna pumpade: textiler, färger, ljus etc. köpte gardiner packad på hemtex. när jag väl skulle tömma påsen på cigg, kvitton och tobaksflagor glömde jag plånboken, varefter jag fyllde den med plast, mcdonaldspåsar och annat junk och slängde ned kassen i sopnedkastet!!! hahaha, jag ba *wild partybitch* sen kom min kille hem, så förfestade vi i timmar med survival horror at it’s prime, dvs resident evil 4.

vi gick ut, på g-punkten.

i lördags: ned i soprummet, hittade plånboken. f12s restaurang utan mingelfotografer där jag hittade typ 5 kursare, det märks att man inte pluggar genusvetenskap, vidare till lidl där de spelade st etienne med he’s on the phone. världens bästa låt! jag tänkte: “vad har hänt!” men så tog det 2 sekunder så kom typ chic – le freak. hatar den. spy bar och sedan… fick vi nys om ett rave i nacka, så vi tog en svarttaxi dit med turkar som hade varsin rinnande koksnäsa. de släppte av oss i ett bostadsområde som ungefär liknade sävja i uppsala, vi skulle till en marina. taxicahuffören ba “följ den här cykelvägen i 25 minuter så kommer ni dit”. vi ba “öh”. ringde en riktig taxi och efter 180kr på motorväg var vi framme i någon skog där de hade rökmaskiner och en massa droger. kul! så dansade vi till klockan 9 under bar himmel och blev hämtade av en taxichaffis i burka. har åkt taxi för 1000kr den här helgen. köpt inredning för ca 9000kr.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80