hal

alltså,vilket drama idag på tunnelbanan mot hagsätra. jag hörde en massa bråk, vände mig om så satt nån kille där och ba “gud vad ful du är ditt smutsiga jävla luder, dra härifrån du är så jävla ful”, varefter hon som blev chikanerad inte började typ darra på rösten, utan skrek på som bara fan. varefter han sade typ hora och då, det här är så jävla bra, flög hon på honom och slog honom med knytnäven i fejan så hans hörsnäcka som han hade till mp3n for i golvet, varpå HON STAMPADE PÅ DEN!!! hahhaaha, jag satt och fräste bara för att hon var så cool!!! hahahaha, han fick gå längre bort i vagnen och hoppa av. hade lust att blåsa i en tuta.

annars sitter jag här orakad med slagborren och väntar in borrtimman

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80