stroke me like a blitz attack

undra va man har för störning om man tror man har alla. mycket fritid? ingen störning alls? skulle göra prov hos psykologen en gång. jag var extremt duktig på prov i skolan och lyckades även i detta fall. fick typ alla störningar som fanns :( mitt största problem är troligen att lita på mig själv och andra. det är en låt som heter “tänk om…?” som går på repeat i skallen och den låten är extremt dålig. tror jag skulle bli bra diplomat. eller extremt bra tonåring. för att parafrasera vårdguidens metatext om schizofreni: “puberteten är en form av psykos som varar minst ett halvår och ibland hela livet” :(

jaha, så ska man gå till frisören då och be om en ful frisyr som är som klippt och skuren för sura mej. hahaha, kul att sätta sig i stolen och ba “jag skulle vilja ha en sur frisyr tack, gör nu med saxen och prata inte mkt tack”. brukar alltid testa min lögnarförmåga i frisörstolen. jag har arbetat med ALLT. en gång va jag konsult, “inom vadå?” frågade frisören, jag ba “eeh det mesta”. så dålig på att ljuga.

kanske ska shoppa en cave också.. för er som undrar heter rosé egentligen “rose” medan cava heter: “cave”. cider heter alltid xider oavsett vilken xider man dricker :)

Comments are closed.