gun club

ok, checkpoint onsdag.

så här har landsbygden gått: byter till upptåget i uppsala. redan på perrongen börjar det… en halvdö unge ligger naken i en för liten barnvagn och skrevar, möter min blick samtidigt som den ler porrigt. man ba..?? kliver sedan på tåget. ser typ 8 lantisröda hår direkt. ALLA dricker cola zero utanför stockholm om ni inte visste det. blir upplockad av mitt ex i örbyhus och vi fortsätter uppåt genom landet. vill leka med datan i bilen men vill ändå inte leka med datan i bilen så jag sitter och stirrar rakt fram och väntar på att få röka. kommer fram och röker 2 paket. klipp till att jag tar bussen till min farmor som bor 20 min utanför centrum. säger hej och blir visad till sängen där jag ska sova… så är den… håll i er nu… en grannysäng med handtag och knappar på??? det hänger en ultra granny “play thing” ovanför mig som jag inte ens vågar föreställa mig vad den är till för, fucking livrädd sedan för att komma åt en av knapparna bredvid mig i sömnen? ba ser framför mig hur det springer in nån sån färdtjänstperson som ska ruska på mig i sängen och hålla på? sedan när jag står vardagsrummet och rotar genom gamla byråer bankar någon hårt på fönstret – jag öppnar, så står det en limited edition troll queen där och kåtblossar på sin goda cigg och säger: “nä fy faaan va snygg”. jag ba…. “eeeh jag e här och hälsar på min farmor” varpå den ba “aaah ge henne dom här tidningarna. hon har ju berättat så mkt om dej, faan va snygg du är” och sedan går den (tänk pull and push à la the game). här gör vi ett klipp till när jag vaknar på morgonen därpå av ljudet av att någon rusar in i mitt rum och skriker “jaaa jaaaa!!” som om vederbörande försöker övertyga sig själv om riktigheten i något?? jag ba: “näää! nu kommer den tillbaka och e målmedveten!!!” *livrädd* ljudet kommer dock från hallen och det e tydligen bara en samarin som ska hjälpa till med något skit därute. så jag andas ut, åker till banken och öppnar bankfacket. farmor ger mig en bunt tusenlappar och säger “räkna dom” men jag orkar inte eftersom dom är så många, så jag svarar bara “alla tusen”. sedan ger hon mig en cool ring som jag ska använda nästa gång jag friar till en snygg kille. solen bränner ned som laser resten av dagen medan jag ligger i en skitstor park som jag delar med två andra. dricker dricka, kaffe, dricka, kaffe. tar bussen hem genom skymningen och vemodet slår an som vanligt när jag ser det röda kalla ljuset spela mot bergväggar och granskog. i morgon ska jag sååå fuck someone on grindr around here.

Comments are closed.