tv-life

jag har släpat en 40kg tung lcdteve genom natten på kärra, från söder om söder, via gröna linjen till fridhemsplan. ni kan ju relatera till stressen inför exempelvis ett NO-prov, hahaha närå, guuud vad kul om jag gick i högstadiet!! hurusom, den stressen tiofalt kände jag när jag i huvudet delade ut ligistpoäng till människor utanför nivå 22, utanför blue vison (där kostymklädda män alltid haltar ut omkring lunch med sperma omkring munnen), vid varenda övergångsställe. alldeles skärrad från min tidigare upplevelse nere i tunnelbanan då en raffig indiantjej kom och började rycka i kärran när jag skulle gå av, min tanke HON SKA SLITA AV MIG TEVEN OCH SPRINGA IVÄG!!!!

jag sade: “oh!”

sedan förstod jag att hon bara skulle hjälpa mig med att lyfta av kärran. suck. dessutom, orka bemöda sig att sno en teve som väger som en anorektiker en bra dag. man skulle ju orka springa max 2 sekunder med den i famnen.

nu: cigg, cola från seven eleven och nattvaka.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80