the night

tjena tjena grannyfuckers

lite blandat snack….

* har fått en stor säng av mitt ex som jag kan flumma runt i! hård som en jävla planka men vem fan bryr sig. nu ska jag sååå sikta på ett helvitt sovrum östermalmstjej style. tänk solbrända ben, skitstort täcke som ett jävla isberg, bara vita sängkläder, en mac som står och lyser osv. annan evig sovrumsdröm: ljusblå skjortor strödda över ett sexigt golv i vit furu

* midsommarafton i dag. måste plocka sju sorters ogräs, lägga under kudden och drömma om nästa man som kommer hata mig??

* va ute i onsdags. gjorde en sommarklassiker dvs: humlan, east, spy. vet inte om det va asroligt eller om jag var asfull??

* har en knutbyrevival. “kristi brud” asså, hon e ju. läste en artikel om att prästen brukade åka runt med henne i en bil och ba stanna den och ba börja tokpulla henne ute i skogen?? hon ville känna guds kärlek

* är sur på grindr.. alla skriver bara “tja”, “hej hej”, eller “;)”. jag vill att de ska skriva uppmuntrade saker om mitt utseende. helt galet när man vistas i en ny del av city, ba “plopp plopp plopp” så skriver 1000 nya. hur kan det finnas så många olika?? har iofs blockat så många under 183cm att människor från typ uppsala börjar dyka upp.

* ikväll ska jag på tommie x årliga midsommarfest! det kommer bli sååå kul. här kommer en låt jag förknippar med tommie x

Comments are closed.