hej

idag har jag handlat sköljmedel: lavendel och därtill en blomma som hette som en gammal kärring, men. den var lila som skölmedlet. min kundkorg var snygg. så har jag städat, tvättat, svettats och gått på toaletten med två öppna dörrar, dvs ytterdörren och toalettdörren. det kändes spännade och nytt.

gud vilka skräckhistorier man hör i bland. en tjej hade följt efter sin kille en dag och sett honom stå och pettat fem blonda tjejer, dvs pillat dem i håret och kramats varpå hon hade konfronterat honom… och han hade sagt “jag älskar dig”. hennes input på det: “jag älskar honom”. vet ni vad, om min pojkvän skulle stå och pilla nån idiot i håret skulle jag sparka upp dörrjäveln iförd trench och hotpants, med ett pumphagel i ena handen, en cigg i den andra och ba “bitch, you have no future!!!!!!!!!” jag säger som fru andebratt: “ra-ta-ta-ta-ta”.

annars sitter man med ciggen och är gla’

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80