va i en park

skulle göra det lite mysigt eftersom jag vaknade dödsbakis efter tequila på trädgården och öl på biljardhallen så jag packade väskan “full med skit” och begav mig ut i parken för lite mysig, kåt summer life. hade även med mig min crackbook pro för att kunna porrsurfa lite ute i parken skoja, nej, för att kolla på film och sånt. givetvis blåser det 284 sekundmeter. satt princip i en orkan. så flyger en liten citronfjäril förbi, wow det kanske blir en mysig dag ändå! oj, en kille med tight röv går förbi. ni vet äkta sån mediasäljare straffknulla mot badhusgolv style. men sedan tar orkanen vid igen och jag skrattar för att filten jag sitter på blåser omkring så jävla mkt så att den till slut piskar mig mot ryggen?? hahaha. det här sker samtidigt som en fadd doft av äldre herrar jag sugit på connection emanerar från marken och bakom mig åker tunnelbanan fram och tillbaka som perifer ljudmässig inramning. öppnar min goda trocadero. den har en kommentar: “oooooh” säger den i blåsten. alla som går förbi ser en sur lädersoffa på en flygande matta och tror antagligen det är jag som säger “oooh”?? jaja, lägger mig på mage, vinden mojnar och en extremt stark sol bränner ner. ser gamlingar som haltar runt i olika nyanser av grå kläder, typ täckbyxor, expeditionsjacka too horny granny style. gotta have sooo much clothes, if not I might just fuck everyone all the time öööuuh och sedan kommer alkisar och sätter sig och härjar bredvid mig. de är pensionärer. “varför har inte jag nån kille för” säger tanten och en av gubbarna ba “du kan ju för fan få vem du vill”. så berättar hon om en kille hon sett och blivit kär i och får frågan “var han nykter eller alkoholist?”, “en nykter” och sen kastar den tredje gubben sig baklänges och råmar: “men varför har inte JAG en kille för, e jag så jävla ful??”. sen blir de hotfulla och skriker på mig så jag går och jag tänker att jag har alkostopp fram tills på fredag då daytime sessions har premiär.

Comments are closed.