pressmeddelande

orkar inte kommunicera i längre meningar just nu. här kommer lite föreläsningsanteckningar: torsdag. megaeventdag. rodeorelease eller nåt annat där det brukar va rodeo-någonting, lydmar, anni, vitt vin. stressar till båten längs jättelång kaj, molnigt, kvavt och sen över vattnet till fest på mentalsjukhus, gin. daniel emma little baby nothing, valter, buss till stan. pissa på brillo. instagram, humlan invigning. julia frändfors it girl, mkt folk. lisa magnusson, anna björklund, en massa cigarettrök. tricket när man ber andra om eld. “har du plastikopererat dig”. sexa gin tonic. sen kom darin dit? haha lilla darin, nån tog honom på kuken, ett hotellrum, spybar med ambra, sexa gin tonic. nattbussen hem. oglammig stämning på bussen. får sms: “sadist, det där va din sista chans. nu får du aldrig mer hälsa”. skrattar. kan inte sova, ligger vaken till åtta och sover 3 timmar. grundar med folköl. ska på vernissage. favoritdrama: blade runner, favoritthriller: om anna b ska svara på sms eller inte. gumman somna. möter upp lisa och klunkar ren vodka utanför tg. går in. pratar om att psyka killar genom att flörta med deras flickvänner som “bög”/”tjej”. går runt. kan inte mingla, känner ingen där. kollar efter skäggiga äldre åt lisa. min smak är mer brat minus frisyren, plus själ. hittar daniel och valter. en sexa gt. daniel säger you’re from the seventies but i’m a lantis bitch. valter säger open air. taxi till gullmars, går runt i en skog, bergsklättrar. nej, det va nästa helg. åker hem med tunnelbanan, tidigt. 0341 kanske. kliver upp, återigen, upp, upp. får aldrig sova ut. håller på med internet. slut

Comments are closed.