hej

uppdateringar:

– har blivit nominerad till sexigast på twitter!! nu ska jag vika ut mig!!!

– har laddat hem en ritapp så jag on the fly ska kunna rita fantombilder av snygga killar jag ser ute för att sedan kunna efterlysa dem i sociala medier?? det har gått för långt nu… att ta en bild är för riskfyllt eftersom alla är så självmedvetna och vet att ingen frisk människa skulle kolla telefonen i ansiktshöjd. till kuriosakabinettet: en gång skulle en vän fota en kille på ub och blixten va på. han skrattade??

– grannyväder ute så jag ligger och suger inomhus med en novellsamling av lovecraft jag eventuellt skulle kunna döda någon med

– det läcker in någon slags gas i min lägenhet?? undra om grannarna försöker ha ihjäl mig eller något? jag undrar även om detta är relaterat till att jag i söndags verkligen var övertygad om att en fågel var inne på toaletten. detta kanske är det sista jag skriver här.

Comments are closed.