hej

i den här ordningen äter jag en big macmeny:

1. strips
2. big mac
3. dryck (som jag alltid nu när det är sommarväder tar med för att ha något svalkande under promenaden hemåt). jag äter aldrig på något annat sätt.

i går när vi skulle hoppa in i en taxi vid hamngatan kastade någon prick med redbull från 19e våningen. burken slår ned 2 centimeter från min sko varpå det sprutade ut en massa dricka
och jag blev riktigt blöt. jag fick dessutom en mysig pissfläck på byxan dessutom att promenera hem iförd. handfallet vände jag mig till alla vid bushållsplatserna i morgonljuset “JAMEN DET..” (skulle ju aldrig gått att förklara). tänkte “kunde de inte träffat huve istället så jag slapp kema jackan”. men kul hade jag.

nu har jag dessutom flyttat.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80