fredag

va på rave under en bro och det rullade in en dimma som obstructed my view. såg inte ens till nästa bro. åkte taxi genom dimman halv fem… hornstull, zinkensdamm, sverigeträd som står lite här och var, helt vitt, samarinhimmel, sånt som spöken är gjorda av. trodde det skulle ta slut innan slussen, vägen alltså, men den kom typ i pulser. 17 minuter stod det i tunnelbanan så jag lyssnade på min spellista i spotify som heter ryan air. jag tycker det är ett jättevackert namn och mitt barn ska heta det. betyder det att jag måste byta efternamn till air?? typiskt. om det blir en tjej får jag väl ge bort den eller så döper jag den till prupp gumman och festar med den! haha club queen prupp gumman, 5 år visar var skåpet ska stå vad gäller Vad, Vem, Hur, När *kommer ut i klack skor och lipar till hardstyle* hahahahaha typ tar på låren i cirkulära rörelser och vänder sig mot publiken och lägger av en riktig skön brakskit hahahahahahah vänder sig om och ba “yeah so WHAT” med håret piskandes på samma beat låten tar slut hahah skrattar så mkt kan inte skriva. sååå b. ANYHOW, va på TG och härjade, dvs gick runt och drack 5 öl. fan, det blev 2 gt också, eller kanske 3. dumma lever som gör ont, jaja. bara att åka på rehab, hoppas inte det blir varmt i stan bara. då missar jag ju nåt

Comments are closed.