wrath of god

nu e det helg! schlager time! tar på mej vita kavajen och gifter mig med ett leende på läpparna på sandstrand i “frisyr”!! hahaha nu va jag taskig dubbel bestraffning style, älskar att va det. vi måste prata om sveriges bidrag i år. kan vara det sämsta jag hört?? när man åker åksjuk i solvarm bil till sommarstugan och klockan är tidig förmiddag – DÅ spelas låten på någon dampradiokanal där programledarna skriker. HEY HEY HEY OCH VÄLKOMNA TILL SILJA LINE WÖÖÖ VI SKA PRATA OM PRUTTAR ÖÖÖÖH MED OSS I STUDION HAR VI OLIKA BLOGGARE wööö fy fan, hänger mig?? anyfuckinghow, jag är dödsbesviken på semifinalen eftersom israel inte gick vidare. nu vet jag ej vilket land jag ska heja på, kanske.. azerbaijan? åååh björklöv som slår ut mot en syrenhimmel, varenda majkväll när esc gått av stapeln har det varit så! ända sedan 1994 då jag började kolla på tävlingen. elektricitet i luften. jag har köpt 6st starkcider på systemet som jag ska mysa med i badet. en sak jag avskyr: när fatöl inte säljs på cluben utan man får nöja sig med små 33cl flasköl, äkta Dvärg Style?? nu kanske någon resonerar: “fatöl e så jobbigt för folk spiller bara ner varandra”, då replikerar jag: nej, inte om man blivit uppfostrad på rätt sätt. så mkt värdelösa festare som ger utelivet dåligt rykte pga. helt oblivious to the fucking rules. 1. köper man fatöl och korsar ett dansgolv är det inte lämpligt att höja ölglaset och börja ruska på äckelkroppen bara för att nån låt går på. detta scenario: klockan e halv ett på kåken, djn sätter på spår 4 på skivan “best of hiphop/rnb” som heter “gaga makes me loosing cool up in here” eller nåt och samtliga berghselever tappar fattningen och kastar öl omkring sig i ironisk extas. för oss som vill undvika rollen som ölkastare by proxy kan handflatan placeras över ölglaset om man rör sig i närheten av “hopptroll”. regel nr 2. röker man cigg i trängseln och människor passerar är det smidigt att vända ciggen in mot handflatan för att undvika att bränna sönder andra. 3. “barhäng” är okej om det e typ 20% av maxkapacitet på stället. typ aldrig annars. 4. att rusa som ångvältar över ett dansgolv hand i hand med sin vän e belagt med dödsstraff. slut på regler. nu ska jag skriva hemlisar i min skunkdagbok haha. puss

Comments are closed.