kol

tjena

vilken sommardag!!!! det gick upp för mig när jag av en händelse råkade befinna mig på ett dammig, vindstilla grusplan och naturen runtom tjöt som när man kokar hummer. jag ba har jag feber? är det sommar? vad händer!!!äkta solsting style. sedan promenerade jag genom hela stan på jakt efter ett solarium, hittade ett uppe vid torsgatan och det fanns en knapp i solariumet man kunde trycka på och då sprutade det ut vatten? rätt i r*ven?? kändes kinky eller jag vet inte.. hursomhelst. statister på stan blir jätteglada när det blir varmt och kommenterar verkligen allt de ser, typ “ååh där är den där riktigt äckliga energidrycken”, “ja, ser du! nu har dom sänkt priset, minns du förut när den kostade 9kr?”, “ja, det var den gången vi såg den och skulle köpa den men då hade blabla sagt att” man ba *zones out och stönar högt*. nu ska jag ut på joggingtur, ända till shell där jag ska köpa nya cigg. som jag en gång skrev på twitter: det e ingen slump att KOL och COOL uttalas likadant

Comments are closed.